Badrumsrenovering i Nynäshamn, Haninge, södra Stockholm

Funderar du på att ge ditt badrum ett ansiktslyft? Då gör du rätt i att anlita professionella hantverkare. Vi på TRUNK BYGG AB har stor erfarenhet av att renovera badrum. Badrummet är ett av bostadens viktigaste rum, av den anledningen är det viktigt att det är fräscht och snyggt.

Kostnadseffektiva badrumsrenoveringar av hög kvalitet

Alla våra hantverkare har certifikat för våtrum och stor rutin när det gäller att renovera badrum. Det betyder att vi kan erbjuda dig badrumsrenoveringar kostnadseffektivt och med den känsla för kvalitet och finish som mångåriga erfarenheter ger. Vårt byggföretag erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi gör hela jobbet från början till slut utan att du behöver anlita ytterligare underleverantörer.

Flexibla och kundanpassade badrumsrenoveringar

Du har idén och vi gör jobbet. Vi ordnar med platt- och kakelsättning, flytspackling och fogning. Inga uppdrag är för stora eller små för att vi ska kunna ta oss an dem. Vill du ha en jacuzzi i natursten eller marmor? Det ordnar vi. Kanske vill du lyxa till det med golvvärme? Vi tar hand om det.

Sänk kostnaden med rotavdraget

En badrumsrenovering klassas som den typ av hushållsnära tjänst som ger dig rätt att göra rotavdrag. Kontakta Skatteverket och kontrollera att du har rotavdrag som du har rätt att ta ut. Om du har det kan du dra av upp till 50 000 kronor av arbetskostnaden och därmed göra din badrumsrenovering betydligt enklare. Vill du ha hjälp med rotavdraget? Fråga oss om ROT när du hör av dig så hjälper vi dig.

Vad kostar det att renovera ett badrum? Få en kostnadsfri offert från oss

Kostnaden för att renovera ett badrum varierar beroende på många olika faktorer. Du är välkommen att kontakta oss och presentera din idé. Vi återkommer till dig med en offert där alla kostnader för jobbet är noggrant specificerade, helt utan kostnad och krav på motprestation från din sida.

Kontakta oss

 

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Hur kan vi hjälpa er?