Bygga Garage & Carport i Nynäshamn, Haninge & Södertälje, södra Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att bygga carport och garage. Vi kan också hjälpa till med allt runtomkring, till exempel asfaltering, stensättning, platta på mark, husgrundsanläggning, förvaring och uppfarter. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får hög expertis och ett gott bemötande.

Professionell & seriös Garagebyggare i Södra Stockholm

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett gratis prisförslag. Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller skicka ett email till: renovering@byggfirma-nynashamn.se så hör vi av oss snarast!

Asfaltering och stenläggning

Asfalt är ett bra material under en carport. Det är billigt, lättillgängligt och håller länge. Asfaltering är också relativt lätt att beräkna kostnaden på. Kontakta oss om hur stor yta du vill asfaltera och om det ska vara del av en uppfart. Vi återkommer snart med kostnadsförslag. Vill du istället ha det lite mer exklusivt med stensättning så kan vi hjälpa till med det också.

Platta på mark och andra markarbeten

Det som många ibland kan glömma bort är att garagebygge och carportbygge kräver ett precist markarbete. En stabil grund är en förutsättning för en carport som ska hålla under många år. Det gäller både för garage och carportar men är extra viktigt vid garagebygge.

Vi bygger förråd och förvaring

De flesta som vill bygga garage eller carport vill också tillbygga ett förråd för bildäck och diverse tillbehör. Det är en god idé, både för förvaringsmöjligheterna och för konstruktionen i sin helhet. Vi rådgör gärna med dig om vilka visioner du har och vad vi kan hjälpa till med. Inga jobb är för små eller stora. Många av våra utföranden är också ROT-berättigade vilket kan bespara dig mycket pengar.

Läs mer om våra byggtjänster här.

Kontakta en Duktig Byggare från Hamnvik Nynäs idag!

Vi är vana att verka under tidspress och arbetar varsamt på ett sätt så att människor kan befinna sig på samma plats med minsta möjliga påverkan. Vill ni veta mer om våra renoveringsarbeten & totalkoncept? Ta kontakt med en duktig byggnadsfirma redan idag!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Hur kan vi hjälpa er?