Bra Byggföretag i Nynäshamn, södra Stockholm

Vi är ett mindre men komplett företag från Nynäshamn som grundades år 2003 av ett gäng projektledare som hade en vision av att ge privatpersoner & företag högsta kvalitet av byggarbeten.

Bred kunskap genom inom Byggentreprenad

Idag består vi av 12 medarbetare från olika hantverksbakgrunder som ger oss möjlighet att erbjuda helhetslösningar över hela södra Stockholm. 

Vi fixar husrenoveringen & bygget av trädäcket

För att komma i kontakt med oss så kan ni höra av er för ett kostnadsfritt offert-förslag i formuläret till höger. 

Byggarbeten runt Stockholm, Nynäs & Skärgården

Vi erbjuder framförallt tjänster inom bl.a. bostadsanpassningar, ROT-Projekt, till- och ombyggnader, byggservice och stomkompletteringar m.m. vi håller till i södra delen av Stockholmsregionen och har kollektivavtal med Byggmästareföreningen/Svenska byggindustri.

Tjänster

 1. Bygga Altan & Pergola
 2. Bygga Utekök
 3. Bygga Garage & Carport
 4. Badrumsrenovering
 5. Trappstädning
 6. Bygga Stuga & Fritidshus
 7. Plattläggning & Lägga marksten
 8. Konvertera & Bygga Om Garage till Bostad
 9. Bygga Attefallshus & Bolundare
 10. Tillbyggnad & Utbyggnad Hus

Kundnöjdhet som affärsidé

Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetspartner som i samverkan med kunder och partners uppnår högst kundnöjdhet. Genom omtanke och engagemang erbjuder vi professionella tjänster inom bygg i syfte att skapa affärsmässigt goda förbättringar för samtliga involverade parter.

Trevligt bemötande

Vi är ett företag som sätter hög kvalité, trivsel och medarbetarvärde i fokus och arbetar med planering, egenkontroll och utförandedokumentering.

Hustomte & Fastighetsservice åt privatpersoner i Södertälje

Vi är inte störst, men tack vare vårt engagemang, anpassbarhet och vilja till ständig förbättring kan vi erbjuda kunden ett personligt företag som gör vad som krävs för att uppnå hög kvalitet på våra tjänster. 

Totalentreprenör från garagebygget till lägenhetsrenoveringen

Ett litet byggnadsföretag som axlar ett stort ansvar! 

Till- & ombyggnationer i Västerhaninge

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet inom till- och ombyggnationer och byggservice. Vi har utbildad personal med BAS U/P. Våra medarbetare har truckkort A och B samt TYA yrkesbevis hjullastare och teleskopslastare.  Vi innehar givetvis ID06 och erforderliga entreprenadförsäkringar hos IF.

Miljövänligt byggbolag i Hamnviken

Vi värnar om miljön vilket genomsyrar materialval, transport, arbetsmetoder. Vi arbetar med säkerhetsutrustning och enligt särskilda säkerhetsföreskrifter. Våra medarbetare utför också små- eller storskaliga riskanalyser inför varje större byggprojekt.

Kontakta en proffsig byggare idag!

Vi är vana att verka under tidspress och arbetar varsamt på ett sätt så att människor kan befinna sig på samma plats med minsta möjliga påverkan. Vill ni veta mer om våra renoveringsarbeten & totalkoncept ? Ta kontakt med en duktig byggnadsfirma redan idag!

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Hur kan vi hjälpa er?