Bygga Altan, Pergola, Trädäck & Uterum i Nynäshamn, Haninge & Södertälje, södra Stockholm

En pergola, altan eller trädäck i trädgården kan fungera som en slags lövgång eller ge illusionen av ett uterum. Framförallt pergolan kan se ut på flera olika sätt, men gemensamt för alla är att den är täckt med klätterväxter och blommor. En välbyggd och välansad pergola kan både förgylla atmosfären i din trädgård och öka värdet på bostaden.

Byggföretag som hjälper dig i Södra Stockholm

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett gratis prisförslag. Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller skicka ett email till: renovering@byggfirma-nynashamn.se så hör vi av oss snarast!

Pergola & Uterum som vindskydd

En pergola eller uterum kan ha flera olika funktioner. Vissa har en bara för att det är snyggt och ger en exklusiv känsla i trädgården. Pergolan kan också användas som vindskydd eller som ett slags rum där man till exempel kan äta middagar med vänner och familj. Möjligheten att skräddarsy sin egen drömträdgård med en pergola är oändliga. För inspiration om vad man kan göra rekommenderar vi att kolla alla fantastiska trädgårdsbloggar där ute. När du bestämt vad du vill ha kan du kontakta oss för en offert helt utan kostnad.

Byggfirma som hjälper med staket och spaljé

Utöver pergola kan vi också bygga staket och spaljéer. En spaljé är lik pergolan på så sätt att den är byggd för att dels ge skydd mot vind, men också för att låta växter klättra och ge en behaglig hemtrevnadskänsla i trädgården, altanen eller på balkongen. Går du i tankar att bygga staket runt din bostad har vi stor erfarenhet av det också, och hjälper gärna till med både utförande och rådgivning.

Vi kan även hjälpa er bygga ett utekök till altanen. (Läs mer här).

Kontakta en proffsig byggare från Hamnvik Nynäs idag!

Vi är vana att verka under tidspress och arbetar varsamt på ett sätt så att människor kan befinna sig på samma plats med minsta möjliga påverkan. Vill ni veta mer om våra renoveringsarbeten & totalkoncept? Ta kontakt med en duktig byggnadsfirma redan idag!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Hur kan vi hjälpa er?