Bygga Utekök med seriös byggfirma i Nynäshamn, Haninge & Södertälje, södra Stockholm

Det finns få saker som ger lika mycket harmoni och lugn i själen som att laga mat utomhus. Med ett modernt utekök har du tillgång till all den utrustning du normalt har inomhus. Vi bygger gärna ditt drömkök och ser till att allt fungerar som det ska och ser ut precis som du planerat. 

Proffsig Köksbyggare i Södra Stockholm

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett gratis prisförslag. Lämna ett meddelande i formuläret till höger eller skicka ett email till: renovering@byggfirma-nynashamn.se så hör vi av oss snarast!

En mötesplats för vänner och familj

Fördelarna med utekök är många och variationen kring design, material och funktion är nästan oändliga. Det kan snickras i trä eller muras i sten. Det kan stå fast i marken eller flyttas runt på hjul. Kanske föredrar du något mer spartanskt i form av en enkel bänkskiva i trä eller så vill du slå på stort med både spis, grill och vask. Ska tillbehören förvaras i skåp, lådor eller en hylla? Bara du och din kreativitet sätter gränserna!

Givetvis kan vi hjälpa er bygga altanen med. (Läs med här).

Bygg utekök och nyttja ROT-Avdraget!

Beroende på vilka specifika tjänster du vill att vi ska utföra, kan det vara möjligt att få rotavdrag på arbetskostnaden. För att få aktuella regler kring rotavdraget är det bäst att besöka Skatteverket.se och klicka vidare till information om rotavdrag. Du kan också skicka e-post till oss med dina frågor så kontrollerar vi uppgifterna åt dig. Kom ihåg att kostnader för material och liknande inte är ROT-berättigade.

Kontakta en proffsig byggare från Hamnvik Nynäs idag!

Vi är vana att verka under tidspress och arbetar varsamt på ett sätt så att människor kan befinna sig på samma plats med minsta möjliga påverkan. Vill ni veta mer om våra renoveringsarbeten & totalkoncept? Ta kontakt med en duktig byggnadsfirma redan idag!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Hur kan vi hjälpa er?