Trappstädning och trapphusstädning – etablerad aktör i Nynäshamn, södra Stockholm

Behöver du en leverantör av städtjänster för trappor och trapphus, en aktör att känna förtroende för och som är tillgänglig när du behöver det? Vi finns här för dig! Som en bonus kan vi även finnas till hands om något behöver åtgärdas i trapphuset, och genomföra både större och mindre renoveringar.

Städning av trapphus i Åkersberga och Värmdö

Vi kan hjälpa dig att städa trapphus i hela Stockholmsområdet, och utför gärna jobb i Åkersberga och på Värmdö. Vi utför trappstädning och trapphusstädning i:

 • bostadsrättsföreningar
 • hyresfastigheter och andra flerbostadshus
 • kontorslokaler
 • industrianläggningar
 • kommersiella fastigheter av olika slag

Vill du att trapphuset ska bli som nytt?

Är trapphuset i dåligt skick räcker det inte med städning, en trapphusrenovering kan bli nödvändig. Du kan anlita vårt byggföretag för att renovera trapphuset, inklusive till exempel trapphusmålning, trapprenovering och golvslipning. Vi kan slipa stengolv och slipa marmorgolv.

Behov av större jobb? Vi fixar det!

I vårt kontaktnät finns bland annat byggare, takläggare, plåtslagare, och vi kan anlita experter på ventilation, rörmokare, VVS-installatörer, elektriker med flera. På det sättet kan vi ta på oss att göra alla sorters jobb med ditt hus – och erbjuda totalentreprenad när du önskar det.

Offert? Alltid gratis!

Vi erbjuder alltid gratis offert.

Kontakta oss

 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Hur kan vi hjälpa er?